Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΔΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΝΟΣΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Σύμφωνα με καταγγελία το δείγμα τριών εργαζομένων προήλθε από δείγμα ασθενή με κορωνοϊό, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε μετά από καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στο Νοσοκομείο Πολυγύρου στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το Mega, οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης επεδίωξαν να πάρουν στα χέρια τους το πιστοποιητικό νόσησης χωρίς να έχουν περάσει κορωνοϊό, ενώ δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.

Έγινε ανώνυμη καταγγελία

Για αυτό έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Αυτό προέβλεπε να φέρουν δικό τους δείγμα από ασθενή με κορωνοϊό ώστε να βγουν και οι ίδιοι θετικοί. Στη συνέχεια, σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία, η οποία ερευνάται, τρεις εργαζόμενοι του νοσοκομείου προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά νόσησης. Οι τρεις εργαζόμενοι δεν υπεβλήθησαν σε τεστ στο μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου, όπως προβλέπεται, αλλά έφεραν το δικό τους δείγμα.

Όπως αναφέρει η καταγγελία το δείγμα των τριών εργαζομένων, προήλθε από δείγμα ασθενή με κορωνοϊό, που νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Μέχρι την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να βγει το πόρισμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ