Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Ο νέος βρεφικός σταθμός της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ν. Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά - Άρχισε να φιλοξενεί τα πρώτα βρέφη.

Εγκαινιάστηκε ο νέος βρεφικός σταθμός της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ν. Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά, που άρχισε να φιλοξενεί τα πρώτα βρέφη πριν λίγες ημέρες.

Παρουσία μικρού αριθμού προσκεκλημένων λόγω των περιοριστικών μέτρων, τελέσθηκε ο αγιασμός από τον π. Συνέσιο Στάθη, αρχιμανδρίτη και ιερατικό προϊστάμενο της ενορίας Ν. Μουδανιών, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κα Χριστίνα Μηκέ ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Σαλτσίδου Φανή, Διευθύντρια της ΕΕΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας για την αμέριστη στήριξη. Επίσης, εξέφρασε ευχαριστίες στον κ. Αθ. Καλανταρίδη, ιδιοκτήτη του ακινήτου που συνέβαλε οικονομικά, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο κτήριο, καθώς και στον καλλιτέχνη Συμεών Δεμερτζίδη ο οποίος αφιλοκερδώς φιλοτέχνησε την εξωτερική όψη του κτηρίου.

Ο δήμαρχος με τη σειρά του εξέφρασε τη χαρά και ικανοποίησή του που μέσα έγινε πράξη μία δομή, η οποία έλειπε από τα Ν. Μουδανιά. «Είναι ένα πραγματικό στολίδι που θα εξυπηρετήσει εργαζόμενους γονείς. Ευχαριστώ θερμά όσους συνέβαλαν στο καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη, ενώ οφείλω να πω πως διαπιστώθηκε ήδη η  ανάγκη για νέα δομή, ίσως και μεγαλύτερη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μ. Καρράς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ