Skip to main content

Χαλκιδική: Εγκρίθηκαν 700.000 ευρώ για την αποκατάσταση κατολισθήσεων στον δήμο Κασσάνδρας

«Με την έγκριση πίστωσης εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός πολύ σοβαρού έργου», ανέφερε η δήμαρχος Κασσάνδρας.

Το ποσό των 700,000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενέκρινε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για το έργο «αποκατάσταση κατολισθήσεων τμημάτων οδού Νέας Σκιώνης – Χανιώτης δήμου Κασσάνδρας», στη Χαλκιδική.

«Η κατασκευή του έργου κρίθηκε απολύτως αναγκαία προκειμένου να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου Κασσάνδρας.

«Με την έγκριση πίστωσης εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός πολύ σοβαρού έργου, που ήταν πάγιο αίτημα των δημοτών μας, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και χωρίς κινδύνους διέλευση των οχημάτων από το κομμάτι του οδικού άξονα Νέας Σκιώνης-Χανιώτης, που παρουσιάζει προβλήματα κατολισθήσεων. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι η διοίκηση του δήμου αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και με κάθε ευκαιρία προβάλλει αιτήματα για την επίλυσή τους, που γίνονται πράξη από τα υπουργεία», αναφέρει σε δήλωσή της η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.