Skip to main content

Δήμος Αριστοτέλη: Έρανος για τέσσερις πυρόπληκτες οικογένειες στην Αρναία

«Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας , τις τέσσερις οικογένειες που χτυπήθηκαν από την πυρκαγιά της 10ης Σεπτεμβρίου», αναφέρει ο δήμαρχος Αριστοτέλη.

Έρανος για τέσσερις πυρόπληκτες οικογένειες στην Αρναία της Χαλκιδικής διοργανώνει ο δήμος Αριστοτέλη. Πρόκειται για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και κόστισε τη ζωή μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Διαβάστε: Χαλκιδική: Πυρκαγιά σε κατοικία στην Αρναία - Νεκρή μία ηλικιωμένη (φωτο)

Το γεγονός γνωστοποίησε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Ο έρανος οικονομικής στήριξης θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 19 Σπτεμβρίου από ώρες 17.00 μέχρι και 20.00.

Αναλυτικά η δημοσίευση του δημάρχου:

«ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Απέναντι στην καταστροφή η απάντηση είναι η κοινωνική αλληλεγγύη.

Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας , τις τέσσερις οικογένειες που χτυπήθηκαν από την πυρκαγιά της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 στην Αρναία.

Υπό την εποπτεία, έλεγχο και καθοδήγηση του Συμβουλίου Κοινότητας Αρναίας και του ίδιου του Δημάρχου Αριστοτέλη, και μετά από σύσκεψη στην οποία συμμετείχε εκπρόσωπος της Ι.Μ. Ιερισσού (Αρχιμανδρίτης Παΐσιος) με τη συνδρομή της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού και τη σύμπραξη συλλογικών φορέων της Αρναίας και του Δήμου Αριστοτέλη, διοργανώνεται στην Αρναία έρανος οικονομικής στήριξης τη  ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και από ώρες 17.00 μέχρι 20.00

Ομάδες εθελοντών οι οποίες θα πλαισιώνονται από κληρικούς, ως εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως, θα διέλθουν από όλα τα σπίτια της Αρναίας συλλεγοντας χρήματα για την αποκατάσταση των τεσσάρων σπιτιών που καταστράφηκαν ,ενόψει μάλιστα και του επερχόμενου δύσκολου χειμώνα.

Επιπλέον, η Ιερα Μητρόπολη μας , με εγκύκλιο της , θα κάνει γνωστό τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσει τη συνδρομή όλων των ενοριων της, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν κλειστοί κουμπαραδες σε διάφορα επίκαιρα σημεία όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, τα οποία θα γίνουν γνωστά.

Ο κουμπαράς θα παραμείνει για μέρες και στο Δημαρχείο Αρναίας.

Επίσης όποιος επιθυμεί να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια μπορεί να απευθύνεται στους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους της Αρναίας.

Είναι από εκείνες τις στιγμές που μπορούμε να δείξουμε τη δύναμη της ενότητας της κοινωνίας μας.

Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο!».