Skip to main content

Χαλκιδική: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του 36χρονου αλιέα στο Πόρτο Κουφό

Ο άνδρας εντοπίστηκε πρώτες πρωινές ώρες από ιδιώτη δύτη - Διενεργείται προανάκριση από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Ανακοίνωση για τον 36χρονο που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη δύτη στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Πόρτο Κουφό της Χαλκιδικής εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Διαβάστε σχετικά - Χαλκιδική: Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος υποβρύχιος αλιέας στο Πόρτο Κουφό

Όπως σημειώνεται, ενημερώθηκαν βραδινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Νέου Μαρμαρά και Νέων Μουδανιών από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για 36χρονο αγνοούμενο υποβρύχιο αλιέα, στην θαλάσσια περιοχή «Νταμάρια» του όρμου Πόρτο Κουφό Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, τρία Α/Κ σκάφη, περιπολικά οχήματα ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, καθώς και ιδιώτες δύτες.

Ο άνδρας εντοπίστηκε πρώτες πρωινές ώρες από ιδιώτη δύτη και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.