Skip to main content

Χαλκιδική: Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για τον 62χρονο ψαρά

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αναφέρει το Λιμενικό.

Επίσημη ανακοίνωση για τον 62χρονο ψαρά, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της χθεσινής φονικής θεομηνίας στη Χαλκιδική, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε επτά, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

«Αναφορικά με τον 62χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί απογευματινές ώρες την 10/07/2019, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής για διενέργεια αλιείας με αλιευτικό σκάφος και έκτοτε αγνοείτο, γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε η σορός του, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή 6,8 ν.μ. νοτιοανατολικά Νέας Καλλικράτειας» αναφέρει το Λιμενικό και συνεχίζει:

«Η σορός εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ.Τ. στον εμπορικό λιμένα Ν. Μουδανιών και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».