Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ «ΚΑΠΕΛΟ» ΕΩΣ 2.000% ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

Μεγάλο είναι εύρος τιμών που ζητούν τεχνίτες από ιδιοκτήτες ακινήτων ή επιχειρηματίες που θέλουν επισκευές-Έως και 2000% η διαφορά στο εύρος τιμών.

Κέρδος σε βάρος απελπισμένων επαγγελματιών προσπαθούν να βγάλουν επιτήδειοι στη Χαλκιδική, αφού παρατηρείται ένας οργασμός επισκευών εγκαταστάσεων και σπιτιών μετά τη σαρωτική θεομηνία της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος, το εύρος τιμών για την ίδια εργασία μπορεί να διαφέρει έως και κατά 2.000%!

«Έχουν έρθει σε γνώση μας περιστατικά κερδοσκοπίας και είναι λυπηρό να εκμεταλλεύονται κάποιοι την ανάγκη των επαγγελματιών» δηλώνει η δασάρχης Κασσάνδρας Μαργαρίτα Μπαχαντουριάν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπεύθυνος μονάδας με ενοικιαζόμενα δωμάτια πήρε τέσσερις προσφορές από ισάριθμα συνεργεία υλοτόμων για τον τεμαχισμό τεσσάρων δέντρων στην αυλή του με το εύρος των τιμών να ξεκινά από τα 150 και να φτάνει στα 3.000 ευρώ.

Μια άλλη μέθοδος που ακολουθούν ορισμένοι είναι να δίνουν αρχικά μια χαμηλή προσφορά και να εντοπίζουν «έκτακτα προβλήματα» όταν ξεκινούν εργασίες, τα οποία απαιτούν χρήση ειδικών μηχανημάτων και άρα αύξηση του τελικού κόστους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ