Skip to main content

Χαλκιδική: Νεκρός σε τροχαίο 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα στην παλιά εθνική οδό Νέων Μουδανιών - Καλλιθέας.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 8.30 το βράδυ όταν μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα στην παλιά εθνική οδό Νέων Μουδανιών - Καλλιθέας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος οδηγός της μηχανής. Στο Νοσοκομείο του Πολυγύρου όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι ένας 16χρονος και ένας 24χρονος που επέβαιναν στο ΙΧ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Χθες (28 Ιουλίου 2019) και ώρα 21.00 περίπου, στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας – Νέων Μουδανιών, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας. Επίσης από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 2 αλλοδαποί επιβάτες του αυτοκίνητου ηλικίας 16 και 24 ετών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

φωτογραφία αρχείου