Skip to main content

Χαλκιδική: Προληπτική απολύμανση σε καταυλισμό Ρομά στην Ποτίδαια

Παράλληλα στον δήμο της Χαλκιδικής έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος κύκλος προληπτικών απολυμάνσεων σε εκπαιδευτικές μονάδες, δημόσια και δημοτικά κτήρια

Απολύμανση στον καταυλισμό των Ρομά στη Ν. Ποτίδαια πραγματοποιήθηκε με εντολή του δημάρχου Νέας Προποντίδας στα πλαίσια πρόληψης εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Μάλιστα σήμερα έγινε και πάλι διανομή τροφίμων και νερών στις οικογένειες, που διαμένουν εκεί.

«Οφείλουμε και σ΄ αυτήν την περίπτωση να δείξουμε τη δέουσα ευαισθησία. Ο Δήμος πραγματοποιεί συνεχώς προληπτικές απολυμάνσεις, ενώ έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος κύκλος προληπτικών απολυμάνσεων σε εκπαιδευτικές μονάδες, σε δημόσια και δημοτικά κτίρια. Η τήρηση της υγιεινής είναι υψίστης σημασίας κι αυτό πρέπει να τηρηθεί και στον καταυλισμό  τον Ρομά.  Επιπλέον, στηρίζουμε με τρόφιμα τις οικογένειες, που διαμένουν εκεί, όπως στηρίζουμε και δεκάδες άλλους συμπολίτες μας καθημερινά μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε ίσα όλους συμπολίτες μας, πάνω από όλα ως συνανθρώπους  μας και με λυπούν ιδιαίτερα τυχόν ρατσιστικά σχόλια, όταν διατυπώνονται» δήλωσε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς.