Skip to main content

Χαλκιδική: Συνελήφθη ο ένας δράστης της μαφιόζικης ενέδρας σε 44χρονο στη Νικήτη

Ένας 38χρονος ημεδαπός συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Σιθωνίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός ημεδαπού 44χρονου που έγινε τη Δευτέρα.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 38χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός ημεδαπού 44χρονου άνδρα που έγινε τη Δευτέρα 26 Ιουλίου το βράδυ σε περιοχή του δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Του έκλεισαν τον δρόμο σε απόμερο σημείο και του επιτέθηκαν

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο ημεδαπός μαζί με ομάδα αποτελούμενη από άλλους πέντε συνεργούς του, αφού ακινητοποίησαν το όχημα που οδηγούσε ο ημεδαπός, προσεγγίζοντάς το με άλλο όχημα, τον τραυμάτισαν με τα χέρια και τα πόδια τους αλλά και εκτοξεύοντας του πέτρες. Ταυτόχρονα, ένας από αυτούς πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος του με πυροβόλο όπλο, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει και στη συνέχεια διέφυγαν με το ανωτέρω όχημα.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Η «μαφία του λουκουμά» πίσω από τον ξυλοδαρμό 44χρονου στη Νικήτη

Ο άνδρας εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Επιπλέον, από το σημείο της επίθεσης κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πυροβόλου όπλου.

Παράλληλα συνεχίζεται η προανάκριση από το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου ώστε να εντοπιστούν όλοι οι δράστες της επίθεσης.