Skip to main content

Χαλκιδική: Τέταρτη ημέρα αναζητήσεων για τον εντοπισμό της 69χρονης

Στις έρευνες συμμετέχουν αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ, σκύλος ανίχνευσης, κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος, αλλά και εθελοντές με drones.

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις αρχές για τον εντοπισμό της 69χρονης γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή στις Καλύβες του Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Στις έρευνες συμμετέχουν επικεφαλής αξιωματούχοι της αστυνομίας, σκύλος ανίχνευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, αλλά και εθελοντές με drones υπό την επίβλεψη των αρχών.

Μάλιστα, στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο του λιμεναρχείου Ν. Μουδανιών, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι η γυναίκα εθεάθη να περπατά στην ακτή της περιοχής.

Σημειώνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις έρευνες συμμετείχε και η Πυροσβεστική, αλλά και οι διασώστες-εθελοντές του ΟΦΚΑΘ, οι οποίοι ωστόσο - σε περίπτωση μη εντοπισμού της ηλικιωμένης- θα οργανώσουν εκ νέου νέα μέγαλη επιχείρηση αύριο με χρήση drone και σκαφών.

Η εξαφάνιση της 69χρονης γυναίκας δηλώθηκε στην αστυνομία την Παρασκευή από τον γιο της και έκτοτε έχει ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού της.

Για την εξαφάνιση ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Silver Alert, σύμφωνα με την οποία η ζωή της 69χρονης βρίσκεται σε κίνδυνο.