Skip to main content

Χαλκιδική: Τον συνδυασμό του «Ομοφωνία» παρουσίασε ο Βαλιάνος

Τι ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος για το όνομα και τη φιλοσοφία του συνδυασμού «Ομοφωνία» που παρουσίασε σήμερα.

Tρία βασικά στοιχεία συνθέτουν το όνομα, το λογότυπο και τη φιλοσοφία του συνδυασμού «Ομοφωνία», που παρουσίασε σήμερα, σε ειδική εκδήλωση στην Ιερισσό, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, παρουσία πλήθους κόσμου.

Τα στοιχεία αυτά, όπως εξήγησε ο ίδιος είναι:«Το γεγονός ότι η κοινή λογική είναι αρκετή για να συμφωνούμε στα περισσότερα θέματα, για καλύτερους δρόμους, καλύτερα σχολεία, επάρκεια νερού για τα σπίτια και τις καλλιέργειες, τουριστική ανάπτυξη, αξιοποίηση του πλούτου μας χωρίς δυσβάσταχτο τίμημα για το μέλλον των παιδιών μας και ακόμα, για μια δημοτική αρχή με ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία, για δημιουργία των νέων στον τόπο μας, για καλύτερη αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και ευκαιριών, αξιοποίηση τεχνογνωσίας θεσμικών φορέων, ένταξη νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών, κ.α. Τον ενιαίο χαρακτήρα του Δήμου μας, από τις βουνοπλαγιές του, ως τις ακροθαλασσιές του, που εκφράζεται στο σχεδιασμό του λογότυπου. Και πάνω απ` όλα, την ομοψυχία και τη συνεργασία που θέλουμε να προάγουμε, γιατί τελικά ο ίδιος ο τόπος μας ενώνει!»