Skip to main content

Κορωνοϊός - Χαλκιδική: Αρχίζουν οι εμβολιασμοί κατ' οίκον στον δήμο Αριστοτέλη

Σημειώνεται ότι ο δήμος Αριστοτέλη θα διαθέσει όχημα για τη μετακίνηση του προσωπικού του ΕΟΔΥ που θα πραγματοποιήσει τους εμβολιασμούς

Ξεκινούν οι κατ' οίκον εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στον δήμο Αριστοτέλη, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και με τη στήριξη της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Αριστοτέλη.

Διαβάστε: Ανατροπή τελευταίας στιγμής στον εμβολιασμό κατ' οίκον - Ξεκινούν τα κέντρα υγείας

Οι κατ` οίκον εμβολιασμοί αφορά τους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα. Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στις 30 Ιουλίου και θα διαρκέσουν ως τις 6 Αυγούστου, με προοπτική παράτασης, αναλόγως του ενδιαφέροντος που θα εκδηλωθεί.

Οι κάτοικοι του δήμου Αριστοτέλη που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ` οίκον, οφείλουν να επικοινωνήσουν ως τις 23 Ιουλίου και ώρα 12:00 μ.μ. για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΔΗΚΕΔΑ και στο τηλέφωνα 80111202020, ή 2372022988.

Σημειώνεται ότι ο δήμος Αριστοτέλη θα διαθέσει όχημα για τη μετακίνηση του προσωπικού του ΕΟΔΥ που θα πραγματοποιήσει τους εμβολιασμούς, ενώ την υποστήριξη της κινητής μονάδας θα αναλάβουν οι δομές «Βοήθειας στο Σπίτι» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αριστοτέλη «η Φροντίδα».