Skip to main content

Χαλκιδική:19χρονη πουλούσε πορνογραφικό υλικό με την 5χρονη αδελφή της

Η 19χρονη η οποία συνελήφθη είχε και ειδικό τιμοκατάλογο: έπαιρνε 10 και 20 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα υπόθεση πορνογραφίας στη Χαλκιδική με μια 19χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία μάλιστα πουλούσε στο dark web άσεμνες φωτογραφίας ακόμα και της 5χρονης αδερφής της.

Μάλιστα είχε και ειδικό τιμοκατάλογο: έπαιρνε 10 και 20 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη της μετά από σήμα της Europol στο πλαίσιο παγκόσμιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η διερεύνηση της υπόθεσης εντάσσεται σε παγκόσμια επιχείρηση για τον εντοπισμό και την αναγνώριση ανήλικων θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και διακίνησης οπτικοακουστικού υλικού, μέσω διαδικτύου. Στο πλαίσιο εξειδικευμένης ψηφιακής έρευνας στο εμφανές και στο σκοτεινό διαδίκτυο (Dark Web), εντοπίστηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (47 φωτογραφίες και 11 βίντεο) στο οποίο συμμετείχε η 19χρονη Βουλγάρα και τρία ανήλικα κορίτσια, δύο 16χρονες Ελληνίδες ακόμα και η 5χρονη αδελφή της από την Βουλγαρία.

Μαζί με τη 19χρονη συνελήφθη και ο 25χρονος σύντροφός της, στο σπίτι του οποίου ζούσε τον τελευταίο χρόνο η νεαρή γυναίκα.

Η 19χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, ισχυρίστηκε ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού και ότι την απειλούσαν ότι θα κάνουν κακό στην οικογένειά της. Οι κατηγορίες που τη βαρύνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σε συντονισμένες έρευνες που ακολούθησαν, στο σπίτι της αλλοδαπής και σε τέσσερις ακόμα οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Έξι σκληροί δίσκοι, 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στιλέτο σε δερμάτινη θήκη, πυροβόλο όπλο - πιστόλι με γεμιστήρα με 4 αβολίδωτα φυσίγγια, κουτί μεταφοράς φυσιγγίων με 24 αβολίδωτα φυσίγγια και 3 αυτοσχέδια τσιγαριλίκια ακατέργαστης κάνναβης.