Skip to main content

Χαλκιδική:Έκρυβαν καραμπίνες, χασίς και σπρέι πιπεριού στα σπίτια τους

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί στη Χαλκιδική, καθώς σε ελέγχους σε δύο σπίτια βρήκαν όπλα και ναρκωτικά

Καραμπίνες, ναρκωτικά και σπρέι πιπεριού βρήκαν οι αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε δύο σπίτια στη Χαλκιδική, ενώ προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένας 46χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και στην οικία του, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 18,3 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, ένα σπρέι πιπεριού και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ακόμα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου μια 38χρονη, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα στην οικία της, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα σπρέι πιπεριού, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Τέλος, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 17,7 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.