Skip to main content

Τι απαντάει ο επιχειρηματίας που φέρεται να επιτέθηκε σε ελεγκτές ΕΦΚΑ

Το πρόβλημα υγείας, ο εκνευρισμός και η συγγνώμη του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου επαγγελματικού εξοπλισμού για την επίθεση σε ελεγκτές του ΕΦΚΑ.

Τη δική του εκδοχή για το βίαιο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Χαλκιδική έδωσε ο επιχειρηματίας από την Κασσάνδρα που διατηρεί πλυντήριο επαγγελματικού εξοπλισμού, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε κατά ελεγκτών των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) (δείτε εδώ).

Ο ιδιοκτήτης Α. Αλεξούδης μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" εξήγησε ότι αυτό που τον ενόχλησε ήταν ο τρόπος που οι ελεγκτές εισέβαλαν στην επιχείρησή του, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και ζήτησε συγγνώμη για την επιθετική του συμπεριφορά.

«Το Σάββατο το μεσημέρι μπήκαν μες το εργοστάσιο τρεις άνθρωποι σαν να έχω κρυμμένη ηρωίνη. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Μπορεί να είμαι νευρικός, αλλά δεν χειροδίκησα ποτέ κανέναν. Χτύπησα το χέρι στο τραπέζι και είπα φύγετε παιδιά, αφήστε μας να δουλέψουμε!» δήλωσε ο κ. Αλεξούδης.

Από την πλευρά τους οι ελεγκτές υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας επιτέθηκε αναίτια εναντίον τους, «απωθώντας και χειροδικώντας σε βάρος τους» και «θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα», ενώ παρεμπόδισαν την ολοκλήρωση του ελέγχου.