Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2.300 ΕΙΔΗ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ

Αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων συνέλαβαν τους τέσσερις αλλοδαπούς

Πάνω από 2.300 είδη παρεμπορίου προς πώληση είχαν κρυμμένα μέσα σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στα Νέα Πλάγια, Χαλκιδικής, τέσσερα άτομα.

Αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων συνέλαβαν τους τέσσερις αλλοδαπούς από το Μπαγκλαντές.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίσθηκαν τα άτομα σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου στην κατοχή τους αλλά και στην οικοδομή που χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη, βρέθηκαν συνολικά 2.381 είδη παρεμπορίου, τα οποία διέθεταν προς πώληση.

Πρόκειται για είδη ένδυσης, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα. Τα είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ