Skip to main content

Χαλκηδόνα: Δημοτική σύμβουλος παραιτήθηκε για να... αναλάβει άλλος

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει στα Κουφάλια, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι δύο.

Ένα από τα πιο ευμετάβλητα δημοτικά συμβούλια παραμένει αυτό της Χαλκηδόνας στη δυτική Θεσσαλονίκη αφού εκτός από τις συνεχείς αλλαγές στη διοικούσα παράταξη ζητήματα υπάρχουν και στην αντιπολίτευση.

Ο λόγος για την παράταξη του Μαυρουδή Μηντσιούδη, που αφού είδε την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου Διαμαντή Διαμαντή, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε ακολούθησε και η αποχώρηση του Τένη Κοσκινά, που αποτελούσε ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο τελευταίος αποχώρησε επικαλούμενος μη τήρηση προεκλογικών συμφωνιών, προκαλώντας σοβαρούς κλυδωνισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η εν λόγω εξέλιξη έφερε αναδίπλωση από πλευράς του κ. Μηντσιούδη που κατηγορήθηκε αρκετές φορές από στελέχη της παράταξής του για την αντιπολιτευτική του τακτική.

Ο κ. Κοσκινάς μάλιστα επέστρεψε στην παράταξη με την οποία εξελέγη, ενώ υπήρξαν εκ νέου εξελίξεις, αφού παραιτήθηκε η Χρύσα Τσόκου. Ο κ. Μηντσιούδης μάλιστα ζήτησε εναγωνίως να ορκιστεί άμεσα ο αντικαταστάτης της κ. Τσόκου που ήταν ο πρώτος επιλαχών Παναγιώτης Χατζάκος.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει στα Κουφάλια, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι δύο, δηλαδή ο Διαμαντής Διαμαντής και ο Λουκάς Ευσταθιάδης από τη διοικούσα παράταξη του Σταύρου Αναγνωστόπουλου που δείχνει να σταθεροποιείται ύστερα από τους μετεκλογικούς τριγμούς.