Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021
x

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Η ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος είχε σήμερα συνάντηση με τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης. Ποια ήταν η ατζέντα θεμάτων που συζητήθηκαν.

Με τον βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα θεσμικής λειτουργίας των δήμων αλλά και επίκαιρα θέματα σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας και τις ανάγκες της υγιειονομικής κάλυψης που έχει ο δήμος Χαλκηδόνος.

Οι κ.κ. Βαρτζόπουλος και Αναγνωστόπουλος συζήτησαν επίσης σχετικά με τις ανάγκες υποδομών που έχει ο Δήμος Χαλκηδόνος, όπως ζητήματα αντιπλημμυρικής προστασίας, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, οδικά δίκτυα κλπ.

Επίσης τέθηκε στον κ. Βαρτζόπουλο το θέμα της επέκτασης των δικτύων ύδρευσης σε αγροτικές εκτάσεις του Δήμου μας.

Ο κ. Βαρτζόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον του και την πρόθεσή του να βοηθήσει σε επίπεδο κυβερνητικό με την προώθηση των παραπάνω θεμάτων στα αρμόδια υπουργεία.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Κωστοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ανέστης Ανεστίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μενέλαος Κορδονούρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνιος Καραγεώργος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Μικρού Μοναστηρίου Θεόδωρος Πετρούσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ