Skip to main content

Πληροφορίες αλλά και χαμόγελα μοίρασε ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Με τη συμμετοχή παιδιών από σχολεία της Ομογένειας και ιδρυμάτων φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης έγινε η γιορτή του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Το ετήσιο καθιερωμένο κάλεσμα για παιδιά μελών του ΙΣΘ -και όχι μόνο- πραγματοποίησε ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στο Radio City. Η γιορτή πλαισιώθηκε από την παράσταση «Δαίδαλος και Ίκαρος» και κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων ενώ τα πλούσια δώρα που μοιράστηκαν, μαζί με βιβλία υγείας, μοίρασαν χαμόγελα σε όλους. Ο πρόεδρος του ΙΣΘ, Νίκος Νίτσας τόνισε ότι «οι γιορτές για τα παιδιά δεν τελειώνουν ποτέ... Ευτυχώς! Οι συνάδελφοι του ΔΣ του συλλόγου κι εγώ προσωπικά έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την υγεία των παιδιών καθώς και την ενημέρωση και πρόληψη για μια πιο υγιή κοινωνία (εμβόλια, χωρίς τσιγάρο, καταπολέμηση παχυσαρκίας κ.α.) Έτσι θα συνεχίσουμε…»

Στη γιορτή συμμετείχαν παιδιά από τέσσερα σχολεία της Ομογένειας (Ζωγράφειο, Μεγάλη Πατριαρχική του Γένους Σχολή, Ίμβρου και Ζαππείου) που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος καθώς και παιδιά -όπως πέρυσι- από ιδρύματα φιλοξενίας (Παιδικά Χωριά SOS, Η Μέλισσα, Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο). Να θυμίσουμε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει «υιοθετήσει» με εμβολιασμό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης «Ο ΜΕΛΙΤΕΥΣ» στο ΠΑΠΑΦΕΙΟ.