Skip to main content

Χαμόγελα και δώρα σε παιδιά μοίρασαν παίκτες του ΠΑΟΚ στο Διαβαλκανικό

Οι Θοδωρής Καρράς, Δημήτρης Καραμανώλης και Γιάννης Γιανναράς συνομίλησαν με τα παιδιά και μοίρασαν… «ασπρόμαυρα» δώρα και ευχές για ταχεία ανάρρωση

Χαμόγελα, ευχές και δώρα μοίρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα παιδιά που νοσηλεύονται στο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης.

Οι Θοδωρής Καρράς, Δημήτρης Καραμανώλης και Γιάννης Γιανναράς συνομίλησαν με τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοίρασαν… «ασπρόμαυρα» δώρα και ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Τον «Δικέφαλο» εκπροσώπησαν ακόμα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αριστοτέλης Καρακούσης και το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Μπάμπης Καραΐσκος, ενώ το  παρών έδωσε και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδης.

Τους εκπροσώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχθηκε η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής και Επιστημονική Διευθύντρια του νοσοκομείου, Φανή Αθανασιάδου, η οποία τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Παιδιατρική Κλινική του Διαβαλκανικού να φιλοξενούμε σήμερα στις εγκαταστάσεις μας τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας που μας τιμάει κάθε χρόνο με την παρουσία της, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται. Από την μεριά μας ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ μια καλή αγωνιστική χρονιά».

Ο Αριστοτέλης Καρακούσης από την μεριά του τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ εκτός από αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει και ευαισθησίες, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά. Πιστεύω ότι δώσαμε χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία στα νοσηλευόμενα παιδιά. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χαρά, υγεία και καλές γιορτές».

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Καραμανώλης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δώσαμε σήμερα χαρά στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τα βλέπουμε χαρούμενα ειδικά αυτές τις μέρες. Θα ερχόμαστε κάθε χρόνο να τους δίνουμε χαρά. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα».