Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020
x

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑΡΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΦΩΤΟ)

Η 17χρονη κοπέλα που εξαφανίστηκε χθες από την πόλη, έχει ύψος 1,70 μ., 60 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Συναγερμό σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση μιας κοπέλας 16,5 ετών από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η νεαρή Μιράντα Κ. εξαφανίστηκε στις 15/09/2019 και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από την πόλη, έχει ύψος 1,70 μ., 60 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Μάλιστα, όπως συμπληρώνεται στην ανακοίνωση φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη αμάνικη μπλούζα και λευκά πέδιλα.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το Χαμόγελο:

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Μιράντας Κ. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου, ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και τα παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ