Skip to main content

Χαμογελούν στο επιτελείο του υπ. Δημάρχου Παύλου Μελά Γιώργου Λίλτση

Η μαζική παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων σηματοδοτεί την αλλαγή που θέλουν οι πολίτες στον δήμο, δήλωσε ο Γ. Λίλτσης.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι συνεργάτες και τα στελέχη της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση.

Τα χαμόγελα για την μαζική προσέλευση του κόσμου στις τρεις εκδηλώσεις εγκαινίων των εκλογικών κέντρων του συνδυασμού σε Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ευκαρπία περισσεύουν.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο υπ. Δήμαρχος Παύλου Μελά Γιώργος Λίλτσης η μαζική και αυθόρμητη παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια σηματοδοτεί την αλλαγή που θέλουν οι πολίτες στον δήμο.

«Έχουμε σχέδιο, όραμα, πρόγραμμα και όρεξη να μετατρέψουμε τον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό, «πράσινο» και «έξυπνο» δήμο! Έναν δήμο πρότυπο για όλη τη χώρα!» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο κ. Λίλτσης μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει νέες συγκεντρώσεις προκειμένου να ενημερώσει τους ψηφοφόρους για το πρόγραμμα του συνδυασμού του –που δίνει έμφαση στην καθημερινότητα- και να τους κάνει «κοινωνούς της αλλαγής στο δήμο» όπως λέει χαρακτηριστικά. Οι νέες συγκεντρώσεις θα κορυφωθούν με την μεγάλη προεκλογική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τις εκλογές.