Skip to main content

Χαμός για τον Κώστα Καραμανλή στο Βελλίδειο (φωτο+vid)

Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την άφιξή του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία.

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο εκατοντάδες στελέχη και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την άφιξή του στην κατάμεστη αίθουσα, όπου λαμβάνει χώρα η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και τη Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καραμανλής κάθισε δίπλα από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στη συνέχεια αναμένεται να πραγματοποιήσει την πολιτική του ομιλία, ύστερα από 10 χρόνια.

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στον Κώστα Καραμανλή κάνοντας λόγο για μια προσωπικότητα που ήξερε να λέει την αλήθεια και τα μεγάλα «όχι». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Διοικούσας ΝΔ Θεσσαλονίκης έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, ώστε να «γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας και σε αυτές των παιδιών μας».

Αίσθηση προκάλεσε και η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Νατάσσα Καραμανλή, η οποία εμφανίστηκε με ροζ μαλλί.

Δείτε live την εκδήλωση πατώντας εδώ.