Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ,ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ασύλληπτες εικόνες στο μετρό Συντάγματος ενώ φαίνεται να είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των επιβατών για τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Εικόνες χάους μέσα στο Μετρό Συντάγματος, κατέγραψε μια επιβάτιδα με το κινητό της τηλέφωνο. «Αίμα, μπουνιές και σπασμένα γυαλιά σήμερα στο μετρό της Αθήνας στις 11:47. Ντροπή σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάος!» έγραψε στο Facebook η γυναίκα που ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, δείχνει έναν άνθρωπο μέσα αίματα και σπασμένα γυαλιά στο Μετρό του Συντάγματος, καθώς σύμφωνα με τη γυναίκα που το ανέβασε, είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των επιβατών για τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Χθες, Δευτέρα υπήρξαν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Μετρό, λόγω βλάβης σε ρεύμα διέλευσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα των εκνευρισμό των επιβατών, ενώ όπως δείχνουν οι εικόνες, τα πράγματα μάλλον βγήκαν εκτός ελέγχου.

«Αίμα,μπουνιές και σπασμένα γυαλιά σήμερα στο μετρό της Αθήνας στις 11:47. Ντροπή σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάος!» έγραψε στο Facebook η γυναίκα που ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε στην ανάρτησή της το βίντεο και τις φωτογραφίες:

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ