Skip to main content

Χανιά: 20χρονη υπέστη τρία λιποθυμικά επεισόδια μετά από εμβόλιο της Pfizer

Η νεαρή έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε περίπου ένα τέταρτο αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer την Πέμπτη - Νοσηλεύεται στα Χανιά.

Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται μία 20χρονη από τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά τον εμβολιασμό της για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η νεαρή έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε περίπου ένα τέταρτο αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer, την Πέμπτη.

Στενό συγγενικό της πρόσωπο που ήταν μπροστά στο συμβάν, την μετέφερε άμεσα σε κέντρο υγείας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η κοπέλα χρειάστηκε πάνω από πέντε λεπτά για να συνέλθει ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο λιποθυμικά επεισόδια, κατά το τοπικό μέσο, το οποίο μεταφέρει και την ακόλουθη δήλωση συγγενούς της: «Είναι 20 χρονών! Δεν είχε προβλήματα υγείας, πήγαινε γυμναστήριο κάθε μέρα».

Σε συνέχεια των επεισοδίων αυτών, που συνοδεύονταν με βραδυκαρδία, μετέδωσε η ίδια ιστοσελίδα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της 20χρονης στο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη στην κοπέλα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι συγγενείς από τους γιατρούς, την οποία επικαλείται το zarpanews.gr, οι εξετάσεις της είναι καλές, μέχρι στιγμής, αλλά θα χρειαστεί να γίνουν και άλλες.

Πηγή: zarpanews.gr