Skip to main content

Χανιά: Παρουσιάστηκε στο τμήμα ο 55χρονος που έκοψε τους όρχεις του σκύλου του

Ο άνδρας φέρεται να κατέθεσε πως προέβη σε αυτή την πράξη «για να ηρεμήσει το σκυλί», ενώ ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως το έκανε για να το στειρώσει

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών παρουσιάστηκε σήμερα ο άνδρας από τα Κουνουπιδιανά Χανίων, ο οποίος κακοποίησε τον σκύλο του κρεμώντας τον και κόβοντάς του τα γεννητικά όργανα, σε μια υπόθεση που προκάλεσε πανελλήνιο αποτροπιασμό.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το ekriti.gr, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να «ηρεμήσει το σκυλί». Στον 55χρονο έχει ήδη επιβληθεί χρηματική ποινή ύψους 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου, ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Υπενθυμίζεται ακόμη πως έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη ΔΕΗ όπου εργάζεται.

Ο δικηγόρος του 55χρονου μιλώντας στο parakritika.gr, ανέφερε ότι στην κατάθεσή του ο πελάτης του υποστήριξε ότι θεώρησε πως μπορούσε να κάνει μόνος του στείρωση στο σκύλο του.

«Πίστευε ότι μπορεί να στειρώσει μόνος τον σκύλο του. Αυτό προσπάθησε να κάνει. Όταν είδε τι συνέβη, ο ίδιος τον πήγε στον κτηνίατρο», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Όπως προσθέτει, η κατάθεση του πελάτη του δεν ήταν παρά λίγες μόνο γραμμές, ακριβώς γιατί δεν είχε πολλά να πει, «πέρα από το τι ακριβώς συνέβη», σύμφωνα με όσα υποστηρίζει.

Υπενθυμίζεται πως ο σκύλος χειρουργήθηκε και πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, ενώ όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη, μετά από δεκάδες αιτήσεις για υιοθεσία, ο σκύλος βρήκε τη νέα του οικογένεια.