Skip to main content

Χανιά:Σοβαρά τραυματισμένος νεαρός Θεσσαλονικιός από βουτιά στο λιμάνι

Ο 24χρονος έπεσε πάνω στα βράχια δίπλα από τον λιμενοβραχίονα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Με πολύ σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Ηράκλειο ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 24 ετών, από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος βούτηξε μαζί με την παρέα του στα νερά του Ενετικού Λμανιού των Χανίων τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 24χρονος έπεσε πάνω στα βράχια δίπλα από τον λιμενοβραχίονα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και κατόπιν στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, όταν ο νεαρός Θεσσαλονικιός -ο οποίος βρισκόταν για διακοπές με την παρέα του στα Χανιά- αποφάσισε να βουτήξει μαζί με τους φίλους του στο Ενετικό Λιμάνι, μετά τη νυχτερινή διασκέδαση.

Ενώ οι φίλοι του βούτηξαν χωρίς πρόβλημα, ο ίδιος έπεσε πάνω στα βράχια. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσφέρουν τις α’ βοήθειες και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για τον νεαρό, καθώς η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη. Ο νεαρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα, αδυνατώντας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να κινηθεί από τον θώρακα και κάτω.

Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Ηράκλειο.