Skip to main content

Χάνλαν: Τα play-off στόχος του Ηρακλή, ανάσα η διακοπή

«Κάθε ματς είναι σημαντικό, κοιτάμε το επόμενο τον Ιωνικό Νικαίας. Τίποτα άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καναδός γκαρντ του «Γηραιού».

Ο Ηρακλής επέστρεψε το καλοκαίρι στην Basket League και φυσικά κάθε διάσταση αυτή του γεγονότος αποτελεί αφορμή για να ξαναγίνει αντιληπτή η παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από 8 χρόνια.

Έτσι, η κλήση του Ολίβιερ Χάνλαν, αλλά και του Βασίλη Καββαδά στο All Star Game ήταν η επιβράβευση των «κυανόλευκων» για το ότι γίνεται κάτι καλό στο Ιβανώφειο.

Ο Καναδός γκαρντ με 16 πόντους είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Πως έζησε όμως το ελληνικό All Star Game. «Είναι πολύ ωραίο να συμμετέχεις σε τέτοιες γιορτές. Είχα την ευκαιρία να παίξω με τους καλύτερους και να περάσουμε καλά με τον κόσμο. Το απόλαυσα, είναι το μόνο σίγουρο», λέει αρχικά στην εφημερίδα «Metrosport».

Στη συνέχεια ο άσος του «Γηραιού» μίλησε για τη σημαντικότητα των δύο νικών που πέτυχε η ομάδα του με Λάρισα και Πανιώνιο.

«Κλείσαμε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με επιτυχίες κόντρα σε Λάρισα και Πανιώνιο. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο άνετοι, αλλά θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο καλοί στη συνέχεια. Τα play-off είναι στο χέρι μας, αλλά οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές από την 6η μέχρι και τη 12 θέση. Κάθε ματς είναι σημαντικό, κοιτάμε το επόμενο τον Ιωνικό Νικαίας. Τίποτα άλλο».

Τέλος, για την έλευση του νέου κόουτς Ηλία Καντζούρη τόνισε ο 27χρονος παίκτης. «Ναι, έχουμε αλλαγή προπονητή και καλούμαστε να δουλέψουμε σύμφωνα με τις οδηγίες και τα θέλω του. Θα εκμεταλλευτούμε το διάστημα της διακοπής, για να συνεχίσουμε τις νίκες με τον κόσμο στο πλευρό μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο».