Skip to main content

Αύριο τα εγκαίνια του γηπέδου της ΧΑΝΘ παρουσία παικτών του ΠΑΟΚ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αδελφότητας πλέον αποκτά ένα γήπεδο-στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης για τους μικρούς της αθλητές.

Τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου της, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλήματος, θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα η ΧΑΝΘ.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αδελφότητας πλέον αποκτά ένα γήπεδο-στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης, το οποίο στο εξής θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών αθλητών-ποδοσφαιριστών.

Την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 19:00, θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές από ομάδες της Super League.

Στα εγκαίνια θα παραβρεθεί μεταξύ άλλων ο Ζήσης Βρύζας, βασικό στέλεχος της Εθνικής μας, της ομάδας όνειρο που το 2004 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης με την κατάκτηση του Euro. Η ΧΑΝΘ θα τιμήσει τον βετεράνο επιθετικό για τη διαδρομή και την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης το «παρών» θα δώσουν οι Λέο Μάτος (ΠΑΟΚ), Χοσέ Άνχελ Κρέσπο (ΠΑΟΚ), Ντάρσι Νέτο (πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη), όπως και ο Μαρσέλο Βεριντιάνο (πρώην παίκτης της ΑΕΚ της Ξάνθης κλπ), τους οποίους επίσης η Αδελφότητα θα τιμήσει για την προσφορά τους στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Σημειώνεται πως το έργο της κατασκευής των γηπέδων χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου PROMO-YMC(H)A.