Skip to main content

Χάντμπολ: Αποσύρθηκε από την Α1 γυναικών ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών ενημέρωσε προφορικά την ΟΧΕ ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει

Με... απώλειες αρχίζει η νέα σεζόν στην Α1 χάντμπολ των γυναικών, η «αυλαία» της οποίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανοίγει αύριο. Και αυτό γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών ενημέρωσε προφορικά την ΟΧΕ ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκροτήσει ομάδα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 3ος όμιλος της Α΄ φάσης, στον οποίο επρόκειτο να μετάσχει ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, θα διεξαχθεί με τρεις ομάδες (Αναγέννηση Άρτας, Βέροια 2017 και Εθνικός Κοζάνης). Μετά το τέλος της α΄ φάσης οι πρώτες δύο ομάδες του γκρουπ θα συνεχίσουν στα πλέι οφ και ο τρίτος στα πλέι άουτ.

Επίσης, ενώ προβλεπόταν ο υποβιβασμός τεσσάρων ομάδων από την Α1 γυναικών στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να ακολουθήσει αναδιάρθρωση και η αγωνιστική περίοδος 2022-23 να διεξαχθεί με 10 ομάδες σε ενιαία κατηγορία, τώρα θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες μετά την ολοκλήρωση των πλέι άουτ.