Skip to main content

Χαρά και δώρα μοίρασε στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του «Δικεφάλου» με τη συνδρομή της χορηγού εταιρείας Avance Rent a car, βρέθηκαν σήμερα δίπλα στα παιδιά του παιδικού χωριού SOS στο Πλαγιάρι

Στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ και με την συνδρομή της χορηγού εταιρείας Avance Rent a car, μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του χωριού.

Μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, τον «Δικέφαλο» εκπροσώπησε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Αριστοτέλης Καρακούσης. Από την πλευρά της Avance Rent a car έδωσαν το «παρών» η Νατάσα Τριακοσάρη και ο Δημήτρης Λαμπράκης, ενώ στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία της ομάδος, ο Διευθυντής, Άκης Δρεπανίδης.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, δήλωσε σχετικά με την επίσκεψη: «Ήταν μια πολύ όμορφη και σημαντική στιγμή για εμάς η επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Δώσαμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές που βοηθούν αυτά τα παιδιά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και ό,τι καλύτερο για το μέλλον τους».