Skip to main content

Χαραλαμπίδης: Δύσκολο και κομβικό παιχνίδι, δυνατή η Μπεσικτάς

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κάνουμε σωστά αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Οι αναμνήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ από την Κωνσταντινούπολη είναι κυρίως ευχάριστες.

Αν μη τι άλλο από την τελευταία του επίσκεψη στην Πόλη, τη σεζόν 2015-16, όταν και πάλι είχε αντιμετωπίσει την Μπεσικτάς, πετυχαίνοντας μάλιστα μία τεράστιας σημασίας νίκη. Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν μέχρι τώρα δύο εντός έδρας ήττες από τους «μαύρους αετούς», τους οποίους ωστόσο κέρδισαν στο ένα και μοναδικό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τουρκία.

Μετά από τρεις συνεχείς νίκες στη διοργάνωση, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, έχοντας τεράστια θέληση, ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και ταυτόχρονα μία δύσκολη έδρα να αντιμετωπίσουν.

Ο κόουτς των «ασπρόμαυρων», Κώστας Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα κόντρα στο συγκρότημα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο και ταυτόχρονα κομβικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Μπεσικτάς είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με παίκτες που έχουν προσωπικότητα και αξία και για να τους αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κάνουμε σωστά αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο.

Να εκτελέσουμε σωστά στην επίθεση και να ακολουθήσουμε την ίδια στιγμή και το αμυντικό μας πλάνο, με απόλυτη συγκέντρωση, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα τελευταία, αλλά έχει πολύ ταλέντο και μπορεί να τιμωρήσει κάθε λάθος. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε».