Skip to main content

Χαραλαμπίδης: Ευχαριστώ τον κόσμο, στόχος μας το πρωτάθλημα (video)

«Από αυτά τα παιχνίδια κερδίσαμε εμπειρίες και πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα», δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Στον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπρίντιζι στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο του «Δικεφάλου» που υποστήριξε την ομάδα, όσο και τους φιλάθλους των γηπεδούχων για την υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νεαπολίτης κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ τη Μπρίντιζι για τη νίκη. Στο τέλος ήταν και λίγο θέμα τύχης, καθώς έχασε δύο ελεύθερες βολές ένας από τους καλύτερους εκτελεστές μας. Αυτά μπορούν να συμβούν. Είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που παίξαμε.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ από τη Γερμανία για να μας υποστηρίξουν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Μπρίντιζι για το χειροκρότημά τους πριν από το παιχνίδι. Ήμουν εδώ για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά έχω καλές αναμνήσεις. Εύχομαι στην ομάδα καλή τύχη για το υπόλοιπο της χρονιάς».

Για την γεύση που του αφήνει το παιχνίδι: «Ο κύριος στόχος μας είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Από αυτά τα παιχνίδια κερδίσαμε εμπειρίες και πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».