Skip to main content

Χαραλαμπίδης: Να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε

«Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο», είπε για το αυριανό ματς με τη Ντιζόν ο κόουτς του ΠΑΟΚ

Στις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας ενάντια στη Ντιζόν για τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα επιδιώξει να κερδίσει ό,τι περισσότερο μπορεί αύριο στη Γαλλία.

«Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Ντιζόν είναι η μόνη αήττητη στον όμιλο μας, έχει εξαιρετικό μομέντουμ και το επιβεβαιώνουν οι 6 συνεχόμενες νίκες που έχει σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά για μας θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θέλουμε να το προσεγγίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό τον αγώνα», σχολίασε αρχικά ο Νεαπολίτης κόουτς του «Δικεφάλου» και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση για όλα τα παιδιά, αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε και ότι καλύτερο μπορούμε από τον αγώνα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχουμε την ίδια συγκέντρωση και υπομονή που είχαμε και στο παιχνίδι του Σαββάτου, σωστές τοποθετήσεις και αποφάσεις και να μην χαλάσει το μυαλό μας αν κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι. Η Ντιζόν βασίζεται πολύ στην περιφέρεια. Έχει αθλητικούς ψηλούς, παίκτες που βγάζουν ενέργεια, αλλά η κινητήριος δύναμή τους είναι στην περιφέρεια, στους δημιουργικούς γκαρντ Χόλστον και Τζουλιέν και στον... εκτελεστή Σουλαϊμόν».