Skip to main content

Χαραλαμπίδης: Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για την πρόκριση

«Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να εμφανιστούμε στο γήπεδο», δήλωσε ο κόουτς του «Δικεφάλου».

Στους κινδύνους που εγκυμονεί για τον ΠΑΟΚ ο αυριανός νοκ άουτ προημιτελικός κυπέλλου εναντίον του Διαγόρα Δρυοπιδέων στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπογραμμίζοντας πως ο θεσμός «ενδιαφέρει πολύ» τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νεαπολίτης κόουτς του «Δικεφάλου»:

«Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στη διαφορά μίας κατηγορίας που μας χωρίζει από τον Διαγόρα. Όσοι ενδεχομένως το έκαναν το πλήρωσαν.

O Διαγόρας έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες της Α1, αλλά το έκανε γιατί έχει και ποιότητα σαν ομάδα και δεν θεωρείται άδικα μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Υπάρχουν όμως και άλλοι  λόγοι που μας αναγκάζουν να δούμε με περισσή σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι.

Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Eίναι πολύ πρόσφατη η συμμετοχή της ομάδας μας σε έναν τελικό. Από την άλλη, είμαστε ο ΠΑΟΚ και έτσι ακριβώς πρέπει να εμφανιστούμε στο γήπεδο.

Με μαχητικό πνεύμα, με αποφασιστικότητα για να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα, σε άμυνα και επίθεση, συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Με πίστη στις δικές μας δυνάμεις και σεβασμό στον αντίπαλο, στους έμπειρους παίκτες του, που ξέρουν πως να δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάθε ομάδα, το έχουν αποδείξει και στην έδρα τους είναι σίγουρα ακόμη πιο δυνατοί».