Skip to main content

Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κίνησης σε παραλιακές περιοχές Πάτρας και Βόλου

Για 14 ημέρες απαγορεύεται η κυκλοφορία σε περιοχές της Πάτρας και της παραλίας Βόλου με απόφαση Χαρδαλιά για την προστασία από την μετάδοση του ιού.

Περιοριστικά μέρα στις παραλιακές ζώνες της Πάτρας και του Βόλου ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδικότερα, στον περιορισμό κίνησης πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας και συγκεκριμένα στις περιοχές Νότιο Πάρκο και Πλαζ Αγυιάς προχωρά η Πολιτική Προστασίας κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και τη γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Ο περιορισμός τίθεται σε ισχύ από αύριο Σάββατο και για 14 ημέρες θα ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή Από τις 2 το μεσημέρι ως τις 8 το πρωί της επόμενης ενώ το Σαββατοκύριακο θα απαγορεύεται πλήρως η κίνηση.

Ακόμα, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με το Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο αποφασίστηκε ο περιορισμός της κίνησης πολιτών στην παραλία του Βόλου.

Ο περιορισμός τίθεται σε ισχύ από τη Δευτέρα 6 Απριλίου και για 14 ημέρες και θα ισχύει από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8:00 την επομένη. Τα Σαββατοκύριακα δεν θα επιτρέπεται καθόλου η κίνηση.