Skip to main content

Χαρδαλιάς: Απομονώστε λαϊκιστές που λένε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός

«Δεν είναι ώρα ούτε για πανικό, αλλά ούτε και για εφησυχασμό» τονίζει στην ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Δεν πρέπει να μας πείσουν... Ο ιός είναι εδώ, σε ύφεση στην Πατρίδα μας, αλλά σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και αόρατος». Αυτό αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτηση του στο Facebook ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς προσθέτοντας στην ανάρτηση του μια εικόνα από πρόσφατο σκίτσο του Αρκά με αφορμή την μερίδα του κόσμου που διατείνεται ότι ο κορωνοιός δεν υπάρχει.

«Δεν είναι ώρα ούτε για πανικό, αλλά ούτε και για εφησυχασμό» τονίζει στην ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Δεν πρέπει να μας πείσουν... Ο ιός είναι εδώ, σε ύφεση στην Πατρίδα μας, αλλά σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και αόρατος!

Οι 45.233 νεκροί στη Μεγάλη Βρετανία, οι 35.028 νεκροί στην γειτονική μας Ιταλία, οι 30.152 νεκροί στη Γαλλία, οι 142.080 νεκροί στις ΗΠΑ και οι 600.126 νεκροί συνάνθρωποι μας έως σήμερα συνολικά σε όλο τον κόσμο, δεν είναι ψέμα, δεν είναι fake news. Παιδιά, αδέλφια, γονείς κλαίνε και προσεύχονται για τις ψυχές τους σε όλο τον κόσμο, και εμείς προσευχόμαστε για τους 194 συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα, εδώ στην Πατρίδα μας και τις οικογένειες τους.

Δεν χρειάζεται πανικός αλλά και κανένας εφησυχασμός!

Η Πολιτεία με συγκεκριμένο σχέδιο και περισσή ευθύνη, κάνει όλα όσα πρέπει για να ανοίξει η Οικονομία μας, να στηριχθεί ο Τουρισμός μας, αλλά με όρους ασφάλειας και χωρίς εκπτώσεις στην Δημόσια Υγεία. Ένας ολόκληρος μηχανισμός του Κράτους, απο άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα, συμβάλλει καθημερινά και ακούραστα για αυτό, με χιλιάδες ελέγχους, εκατοντάδες ιχνηλατήσεις και δεκάδες εφαρμογές πρωτοκόλλων διαχείρισης και στεγανοποίησης μικρών ή μεγάλων εστιών.

Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή, είναι νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως ευθύνη από όλους μας! Αυτή την μοναδική ευθύνη, ατομική και συλλογική, που όλος ο υπερήφανος ελληνικός λαός επέδειξε με γενναιότητα και υπομονή, σε όλες τις φάσεις της αντιμετώπισης της πρωτοφανούς αυτής παγκόσμιας κρίσης και πανδημίας.

Ας συνεχίσουμε έτσι...

Ας απομονώσουμε τους ελάχιστους λαϊκιστές, ανεκδιήγητους και επικίνδυνους συνωμοσιολόγους δήθεν αναλυτές, τους ευκαιριακούς και λάγνους της οποιασδήποτε ανεύθυνης 3λεπτης δημοσιότητας και των φημών των social media, και ας κοιτάξουμε επιτέλους τι γίνεται σε όλον τον κόσμο!

Ο ιός είναι εδώ, και η ζωή μας όμως είναι εδώ και βήμα βήμα, μέρα με την μέρα θα συνεχίσουμε να την παίρνουμε πίσω.