Skip to main content

Χαρδαλιάς: Έως τώρα 8.700 εθελοντές έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως η ελληνική κοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος της επιδεικνύει αξιέπαινη ωριμότητα και ψυχραιμία σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή.

Η εμπειρία των πρώτων ημερών δείχνει ότι η αναγκαιότητα των νέων μέτρων είναι ξεκάθαρη για τη συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων, ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως η ελληνική κοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος της επιδεικνύει αξιέπαινη ωριμότητα και ψυχραιμία σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις, επισήμανε επίσης και τόνισε πως οι έλεγχοι καραντίνας θα είναι σαρωτικοί σε όλη τη χώρα.

Προχωρώντας σε περαιτέρω διευκρινίσεις, τόνισε ότι τα sms για βεβαίωση κυκλοφορίας δεν χρεώνονται, και τα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται, ενώ από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου τέθηκε σε λειτουργία η διαδικτυακή πυλη του υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Επιπρόσθετα ενισχύεται η εθελοντική προσφορά, με 8.700 εγγραφές στη σχετικη πλατφόρμα για ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.