Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
x

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ: ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σχολίασε τη στάση του κ. Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς μέτρα προστασίας - Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού.

Την επιλογή του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, σχολίασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» τόνισε ο υφυπουργός χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνέχισε λέγοντας: «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση στο romfea.gr με σχετική φωτογραφία όπου φαίνεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος την ώρα που λαμβάνει τη θεία κοινωνία στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με ανακοίνωσή του, εξέφρασε τη λύπη του για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τη φωτογραφία που τον απεικονίζει να λαμβάνει Θεία Κοινωνία, χωρίς προφυλάξεις.

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας», έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Twitter.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ