Skip to main content

Χαρδαλιάς: Ο ιός κολλάει το ίδιο αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους

«Κάποιοι προσπαθούν να δώσουν πολιτική χροιά σε θέμα υγειονομικό. Δεν έχει ιδεολογική ή πολιτική κατεύθυνση», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στον συνωστισμό που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες σε πλατείες ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού.

«Μπορεί τα στοιχεία να είναι πολύ καλά, αλλά είναι έτσι επειδή εφαρμόσαμε σωστά τα μέτρα», ανέφερε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας.

«Αντικατοπτρίζουν ότι κάναμε πριν από δυο εβδομάδες. Η συνέπεια και η πειθαρχία μας έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σε 10-15 μέρες από τώρα. Θέλω να μιλήσω για την κατάσταση στις πλατείες καθώς κάποιοι προσπαθούν να δώσουν πολιτική χροιά σε θέμα υγειονομικό. Δεν έχει ιδεολογική ή πολιτική κατεύθυνση. Ο ιός κολλάει με τον ίδιο τρόπο αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους», είπε.

«Αυτές οι εικόνες δείχνουν έλλειψη σεβασμού. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε. Οι κανόνες υγιεινής παραμένουν το σημαντικότερο στην καθημερινότητά μας. Ετσι θα μείνουμε ασφαλείς».