Skip to main content

Χαρδαλιάς: Το Πάσχα δεν πάμε χωριό για να το γιορτάσουμε του χρόνου

«Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα πάμε σε εκκλησίες», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Έκκληση στους Έλληνες να παραμείνουν στα σπίτια τους το φετινό Πάσχα ώστε να διατηρηθούν στο έπακρο τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό έκανε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην καθημερινή ενημέρωση για την εξάπλωση της νόσου.

«Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα πάμε σε εκκλησίες. Μένουμε σπίτι για να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε με όλους τους αγαπημένους μας», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη μετάβαση της χειμερινής σε θερινή ώρα, επισήμανε ότι οι μέρες πλέον είναι μεγαλύτερες και καλύτερες ωστόσο κάλεσε για μια ακόμα φορά να τηρηθούν τα μέτρα. «Αν κάποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών τότε τα αυστηρότερα μέτρα είναι μονόδρομος», σημείωσε.

Μιλώντας για όσους βρίσκονται σε καραντίνα ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως πέρα από αυτούς που τελούν σε κατ οίκον περιορισμό «υπάρχουν και 83 συμπολίτες μας που παραμένουν, οι 61, οικειοθελώς, σε ξενοδοχείο».

Διαβάστε ακόμα: Σταματά λόγω κορωνοϊού η μονάδα 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα