Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΧΑΡΙΛΑΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ 9

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να πάρουν από πολύ νωρίς το πράσινο φως της UEFA ώστε να ολοκληρώσουν δίχως προβλήματα τις εργασίες.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ήδη προχώρησε το στάδιο μετακόμισης των εισιτηρίων διαρκείας στην Θύρα 9 των δημοσιογραφικών.

Σύμφωνα με το «Pressaris», πρόκειται για περίπου 90 θέσεις, όπου θα καλυφθούν από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ παράλληλα, άνοιξε ο χώρος στην Θύρα 7 για περίπου 120 θέσεις, οι οποίες προορίζονται για VIP κτλ.

Ήδη ολοκληρώνεται και η αρίθμηση των θέσεων και σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέχρι τώρα κάτοχοι των διαρκείας στη Θύρα 9, θα έχουν μια πρώτη προτεραιότητα στην επιλογή θέσης, με την διάθεση των εισιτηρίων της περιόδου 2019-20, μια και θα απολέσουν το πλεονέκτημα της επιλογής της θέσης που είχαν.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και σε όσες θέσεις της Θύρας 7 απορροφηθούν για τα VIP’s.

Υπενθυμίζεται ότι το διήμερο Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Μαΐου, το κλιμάκιο της UEFA αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για την επιθεώρηση του Χαριλάου αλλά και για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους «κιτρινόμαυρους» και τη συμμετοχή στο Europa League.

Στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να πάρουν από πολύ νωρίς το πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ώστε να ολοκληρώσουν δίχως προβλήματα τις εργασίες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ