Skip to main content

Χάρης Αηδονόπουλος: Εμβολιάστηκα στα μέσα Ιανουαρίου αλλά απολύτως νομότυπα

Το δημοσίευμα της Voria.gr προκάλεσε αναστάτωση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα τηλεφωνήματα μεταξύ αντιδημάρχων και στελεχών

Προκάλεσε αναστάτωση, πληροφορούμαι, το χθεσινό διερευνητικό ερώτημα το οποίο διατύπωσε η Voria.gr σχετικά με το εάν υπάρχει και άλλος αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης, πλην των ήδη γνωστών, ο οποίος να εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Από νωρίς το πρωί, όπως με ενημερώνει η πηγή μου στο δημαρχιακό μέγαρο, άρχισαν τα τηλεφωνήματα μεταξύ των αντιδημάρχων, αλλά και στελεχών πέριξ του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως μου μετέφερε ο άνθρωπός μου, όλοι τους διαβεβαίωναν πως δεν είχαν εμβολιαστεί εκτός σειράς, ενώ κάποιοι οι οποίοι έχουν ήδη εμβολιαστεί ανέφεραν πως το έκαναν στην ώρα τους, δηλαδή όταν άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα τους. Πάντως υπήρξε και ένας αντιδήμαρχος ο οποίος επικοινώνησε με τη Voria.gr και είπε ότι ναι μεν ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν, στα μέσα Γενάρη, αλλά όλα έγιναν απολύτως νομότυπα.

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χάρη Αηδονόπουλο ο οποίος, όπως εξήγησε, ως χειρουργός γιατρός σε ιδιωτική κλινική περιελήφθη στη λίστα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του θεραπευτηρίου και έτσι εμβολιάστηκε. "Μπορεί για τους ιδιώτες γιατρούς η πλατφόρμα των εμβολιασμών να άνοιξε προς τα τέλη Γενάρη, αλλά για μας, όπως και για όλο το υγειονομικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων, είχε ανοίξει κάποιες μέρες νωρίτερα", ανέφερε ο Χάρης κι εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε.