Skip to main content

Χαρίσης: Μοναδική εμπειρία να είσαι συμπαίκτης του Μπερμπάτοφ

Τον θαύμαζα παρακολουθώντας τον από την τηλεόραση και πλέον είναι πολύ σπουδαίο για όλους μας, ότι τον έχουμε κοντά μας, δήλωσε ο Χάρης Χαρίσης

Στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στην 80ή ΔΕΘ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο μέσος του Δικεφάλου Χάρης Χαρίσης και αφού φωτογραφήθηκε με αρκετούς νεαρούς φιλάθλους του Δικεφάλου και υπέγραψε αυτόγραφα προχώρησε σε δηλώσεις στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Ο νεαρός μέσος δεν θα μπορούσε, φυσικά, να αναφερθεί και αυτός από την πλευρά του στην σπουδαία μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. «Είναι μοναδικό να κάνεις προπόνηση μαζί του. Μοναδική εμπειρία να είσαι συμπαίκτης του. Προσωπικά, τον θαύμαζα παρακολουθώντας τον από την τηλεόραση και πλέον είναι πολύ σπουδαίο για όλους μας, ότι τον έχουμε κοντά μας», τόνισε ο μέσος του Δικεφάλου.

«Αυτό ισχύει και για όλους τους παίκτες με τους οποίους προπονούμαι καθημερινά. Μπορώ να μάθω πολλά πράγματα δίπλα τους και εύχομαι να είμαι καλά στην υγεία μου και να μην έχω άλλους τραυματισμούς», συνέχισε ο ίδιος.

Πλέον, σύμφωνα με τον Χαρίση, με τον Βούλγαρο επιθετικό στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βάλει ψηλά τον πήχη. «Έτσι κι αλλιώς το όνομα και η ιστορία του ΠΑΟΚ μας υποχρεώνουν να ζητάμε πάντα το κάτι παραπάνω. Θα συμφωνήσω όμως ότι με την παρουσία του Μπερμπάτοφ οι απαιτήσεις πλέον μεγαλώνουν», σημείωσε.

Αναφορικά με το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια, το οποίο θα είναι το πρώτο του με τα ασπρόμαυρα ο Χάρης Χαρίσης επισήμανε: «Ήμουν κάτι παραπάνω από ένα μήνα εκτός. Πλέον είμαι καλά, δούλεψα αρκετά και θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα.