Skip to main content

Χαρίτσης για έξωση Κολοβού: Η κοινωνία πληρώνει τον λογαριασμό της πολιτικής της ΝΔ

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξαπολύει βολές στην κυβέρνηση με αφορμή τις σημερινές εικόνες έξωσης της Ιωάννας Κολοβού.

Βολές στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις σημερινές εικόνες από το σπίτι της δημοσιογράφου της Ιωάννας Κολοβού εξαπολύει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης.

«Οι σημερινές θλιβερές σκηνές στο σπίτι της δημοσιογράφου Ι. Κολοβού αποκαλύπτουν τα καθημερινά δράματα της ελληνικής κοινωνίας: αστυνομικές δυνάμεις επιβάλλουν την έξωση ανθρώπων. Η κοινωνία πληρώνει τον λογαριασμό της αντικοινωνικής πολιτικής της ΝΔ», σημειώνει σχετική ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του στο Twitter και συμπληρώνει ότι «η κυβέρνηση που εν μέσω κορωνοϊου ψήφισε πλήρη απώλεια προστασίας κύριας κατοικίας, που με την πολιτική επιδότησης της αισχροκέρδειας οδηγεί την κοινωνία σε φτωχοποίηση, τώρα προχωρά στο επόμενο στάδιο: ωμή καταστολή. Δεν πάει άλλο».

«Σε μια οικονομία με 4.200.000 οφειλέτες και 700.000 ακίνητα προς εκποίηση, η πολιτική αυτή ισοδυναμεί με κοινωνική καταστροφή. Δεν θα επιτρέψουμε η ταπείνωση και ο εξευτελισμός να είναι η νέα «κανονικότητα». Πολιτική αλλαγή τώρα, για μια νέα αρχή για τη χώρα!», καταλήγει ο Αλέξης Χαρίτσης.