Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ MARFIN:ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Απαντώντας στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ο πρωθυπουργός «πιάστηκε στα πράσα».

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, δίνει με δική του ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, όσον αφορά τις αποζημιώσεις των συγγενών των θυμάτων της Marfin, ενώ παράλληλα κατηγορεί «τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα του, που ακόμη και στη μνήμη των νεκρών της Marfin επιχειρεί να εξαγάγει πολιτική υπεραξία».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Αφού πιάστηκε στα πράσα, ο κ. Μητσοτάκης, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αίτηση αναίρεσης της δικαστικής απόφασης που έδινε αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της Marfin. Και προκειμένου να ξεγλιστρήσει από τον διασυρμό, επιδίδεται στη μουχλιασμένη τακτική του να επιχειρεί να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως, για τον κ. Μητσοτάκη τα γεγονότα είναι πεισματάρικα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταδικάσει από την πρώτη στιγμή τους εγκληματίες της Marfin και είχε ζητήσει να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση. Μήπως ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεχάσει ποιος ήταν τότε ο αρμόδιος υπουργός; Μήπως δεν μπορεί να βρει τρόπο να τον αναζητήσει;».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ