Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
x

ΧΑΡΙΤΣΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

«Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε πρωταθλήτρια στην ακρίβεια, στον πληθωρισμό, στις κοινωνικές ανισότητες», αναφέρει ο τομεάρχης Ανάπτυξης.

Βόλες στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού από την Κρήτη για τις κοινωνικές ανισότητες.

Ο κ. Χαρίτσης με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι «χθες ο πρωθυπουργός δήλωσε από την Κρήτη ότι η κυβέρνηση του μείωσε τις κοινωνικές ανισότητες. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Σήμερα η Eurostat αποκάλυψε ένα ακόμα κυβερνητικό ψεύδος: η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις 4 μόλις χώρες της ΕΕ όπου το ποσοστό πληθυσμού που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ΑΥΞΗΘΗΚΕ ανάμεσα στο 2019 και στο 2021», παραθέτοντας τον σχετικό σύνδεσμο.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε πρωταθλήτρια στην ακρίβεια, στον πληθωρισμό, στις κοινωνικές ανισότητες. Το μαρτυρούν τα στοιχεία, το αποτυπώνουν οι δείκτες, το βιώνουν οι πολίτες. Η πολιτική αλλαγή είναι πιο αναγκαία από ποτέ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ