Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

ΧΑΡΙΤΣΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης για το ότι δεν χρησιμοποίησε τον δημοσιονομικό μηχανισμό που πρότεινε το κόμμα.

Για «λεκτικά παιχνίδια» προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφασή της να μην χρησιμοποιήσει τον δημοσιονομικό μηχανισμό που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα πλεονάσματα κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

«Κατανοούμε τη δυσκολία του κυβερνητικού εκπροσώπου να υπερασπιστεί την επιλογή του κ. Μητσοτάκη που παραπέμπει τη μείωση των πλεονασμάτων κάπου ανάμεσα στο μακρινό και στο πολύ μακρινό μέλλον και αφού εφαρμόσει ένα δικό του μνημόνιο,» σημειώνει ο κ. Χαρίτσης με δήλωσή του.

«Η πραγματικότητα, όμως, είναι αμείλικτη: η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε τη μείωση των πλεονασμάτων από το 2020 με έναν δημοσιονομικό μηχανισμό που εγγυόταν τα χρήματα των εταίρων».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει αυτόν τον μηχανισμό. Και τώρα καταφεύγει σε λεκτικά παιχνίδια για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,» καταλήγει ο κ. Χαρίτσης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ