Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 42ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Μια 42χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο σε κωματώδη κατάσταση, από σπίτι ηλικιωμένου Λαμιώτη, ο οποίος φέρεται ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Σε κωματώδη κατάσταση διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας μια 42χρονη μητέρα, η οποία νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η 42χρονη ήταν μπλεγμένη στα δίχτυα των ναρκωτικών χρόνια, όμως έπειτα από μεγάλη μάχη και περιπέτεια, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη και να επιστέψει στην οικογένειά της και το παιδί της.

«Ήταν πάνω από τέσσερις μήνες καθαρή. Όμως κάποιοι δεν την άφησαν και την παρέσυραν πάλι στο θάνατο....», λέει στο LamiaReport η μητέρα της, η οποία χρόνια τώρα δίνει άνιση μάχη για σώσει την κόρη της, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα το εγγόνι σαν παιδί της.

Στο σπίτι ηλικιωμένου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 42χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση, το απόγευμα της Πέμπτης, από σπίτι ηλικιωμένου Λαμιώτη, ο οποίος φέρεται ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη δόση της. Στο σπίτι του 71χρονου, που τη "φιλοξενούσε" όπως είπε στους αστυνομικούς ο ηλικιωμένος, η μοιραία δόση με την ηρωίνη έφτασε με ντελίβερι ως "δώρο". Η άτυχη μητέρα κατέρρευσε και ο 71χρονος αναγκάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα της 42χρονης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν στον 71χρονο και σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ "γνωστός" στους αστυνομικούς είναι και τα υπόλοιπα "φιλαράκια" της 42χρονης που την παρέσυραν στην κόλαση των ναρκωτικών. Αυτό που αναρωτιέται η μητέρα της είναι: «Θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Θα αποδοθεί άραγε ποτέ δικαιοσύνη;»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ